Вета макс-микс 4%, 4кг

340 ден

Подобра искористеност на витаминскиот и минералниот дел кој го зголемува приносот на млеко и млечни масти во единица. Исто така наменета за професионалци за максимални резултати.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Составената рецептура е наменета за дневните потреби во исхраната. Препаратот е составен од витамини, минерали, аминокиселини и арома. Спречува дијареа во случаи на неисправни суровини (од неадекваатно складирање). Адекватните додатоци не дозволуваат инфекции од компоненти и надворешни причинители бактерии и вируси кои доаѓаат преку храна и вода.

Кај молзни крави се применува за поголема млечност, одлична конституција и здравствена состојба за време на лактација, одлична припремност во гравидитет. Кај јуниња во тов се користи за максимално искористување на храната, висок дневен раст.