Вета макс-микс 3%, 3кг

240 ден

Подобар раст и брз прираст кај 3% премикс е рецептура со максимална доза на витамини, аминокиселини, минерали како кај интензивниот тов. За максимални резултати.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Составената рецептура е наменета за дневните потреби на свињи во тов. Препаратот е составен од витамини, минерали, аминокиселини.  Спречуваат дијареа во случаи на неисправни суровини (од неадекваатно складирање).

Адекватните додатоци не дозволуваат инфекции од компоненти и надворешни причинители како  бактерии и вируси кои доаѓаат преку храна и вода.