wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши производи

 

 
 
 
 
 
Arthromax Large Breeds
 
 
 
 
1560Ден
 
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
Renal
 
 
 
 
590Ден
 
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
Skin & Fur
 
 
 
 
810Ден
 
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
Neurovet alpha complete
 
 
 
 
1730Ден
 
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
Multipro
 
 
 
 
860Ден
 
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
Hemoplex
 
 
 
 
610Ден
 
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
Hepatosil Advanced
 
 
 
 
1240Ден
 
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 
Immuno
 
 
 
 
880Ден
 
 
 
removefromwishlist
 
addtowishlist
 
 
 
 
 
 

Од нашиот блог

 
 
Последни написи
 
 
 

Споделуваме со вас секогаш и секаде

 
Линк до нашите социјални мрежи
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Ние сме

 

 
 
 
Прва фабрика за производство на ветеринарни производи која нуди широка палета на додатоци на сточна храна.
 
 
 
Голем дел од нашите производи се наменети за подобрување и одржување на општата здраствена состојба.
 
 
 
Нашата дистрибутивна мрежа е раширена на целата територија на Р. Македонија и нудиме можност за испорака до сите места.
 
 
 
 
 
 
 

Брза и безбедна испорака

 
 
 
 

Заштита на приватност

 
 
 
 

Сигурно плаќање