Кои сме ние?

ВЕТЕРИНАРСТВО МАКЕДОНИЈА е прва фабрика за ветеринарни производи основана во 2006 година.

Наша основна дејност е производство, увоз и дистрибуција на производи од областа на ветерината и агрономијата на територијата на Р.Македонија.

Нудиме широка палета на додатоци за сточна храна и суплименти за сите видови домашни животни. Голем дел од нашите производи се сретнуваат за прв пат на македонскиот пазар и нудат можност за подобрување на квалитетот и количината на производите кои ги добиваме од домашните животни.

Исто така, голем дел од нашите производи се наменети за подобрување и одржување на општата здраствена состојба, што е важен предуслов за добивање на добри резултати во современото сточарство.

ВетаПро

Нашата долга историја, богато искуство и експертиза ни овозможи во 2018 година да го креираме брендот VetaPro, додатоци во исхрана на домашни миленичиња.

Семе Семена

Ние сме ѝ ексклузивни застапници за производите од фирмата СемеСемена компанија чија основна дејност е производство, доработка, пакување и промет со семенски материјал.

Мисија

Наша мисија е да формулираме и произведуваме ветеринарни производи кои ќе ги задоволуваат најстрогите европски и светски барања во поглед на квалитетот, ефикасноста и безбедноста на производите.

Изразеното задоволство од нашите производи кое го искажуваат корисниците, преставува поттик за нашиот професионален тим да ги усоврши произовдите, создаде нови и да го прошири производството во чекор со науката и новите технологии.

Доказ за тоа е континуираниот раст на пазарот како и стекнатата доверба од страна на клиентите.

Денес со задоволство можеме да кажеме дека нашите палети се едни од водечките во сегментот на ветеринарните додатоци, а нашите производи се синоним за квалитет, безбедност и достапност.