Вета специјал еко јагне 1 кг

110 ден

Идеално избалансиран за брз и подобар раст на јагниња и подигање на квалитетот на месото. Се дава во поголеми дози поради недостаток на витамини и минерали.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Вета еко специјал јагне е наменет пред се за јагниња, како и за јариња, овци и кози. Преставува профилирачки додаток и ги спречува пореметувањата настанати како дефицит на витамини и минерали. На пример: рахитис, мускулни дистрофии, полови дисфункции, намален апетит, забавен раст и прираст. Есицијалните киселини ја зголемува сварливоста на протеините и го стимулира апетитот.

Селенот, како силен антиоксиданс ги надополнува потребите кои се неопходни, а ги нема доволно во земјата и храната. Ја надополнува храната подобрувајќи го нејзиниот квалитет. Препаратот овозможува подобра здравствена состојба, намалување на времето на товот поради подобрата искористивост на храната и намален ризик од различни заболувања.