Вета гулаб грит 2,5 кг

180 ден

Идеална комбинација на грит за гулаби со избалансиран однос на витамини и минерали и додаток на есенцијални аминокиселини кои овозможуваат правилен раст и развој на младите единки, спречува пореметување на системот за движење и го подобрува изгледот на перјата.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Идеална комбинација на грит за гулаби со избалансиран однос на витамини и минерали и додаток на есенцијални аминокиселини кои овозможуваат правилен раст и развој на младите единки.  Спречува пореметување на системот за движење и го подобрува изгледот на перјата. Антитоксинот спречува појава на болести како кај младите така и кај возрасните гулаби. Аминокиселините го зголемуваат апетитот и овозможуваат подобра консумација на храната кај гулабите. Го потпомага растот и овозможува подобро митарење кај единките.

Вета Еко Голуб Грит помага при дробењето и мелењето на храната во системот за варење, на тој начин природно се стимулира и олеснува варењето кај гулабите. Има пријатен вкус и содржи арома која гулабите со задоволство ја консумираат.