Back to products
BARKIN Beef 15 kg Original price was: 3,750 ден.Current price is: 2,985 ден.

Храна за папагали 400г

100 ден

Идеална мешавина од разновидни и квалитетни зрна, со витамински – минерален и аминокиселински додаток кој овозможува оптимално ниво на протеин, раст и развој како и врвен квалитет на предуви. Со додаток на црвен и силикатен камен кој потпомага во варењето на храната.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Вета специјал е идеална комбинација со избалансиран однос на витамини, минерали и есенцијални амино киселини. Производот овозможува правилен раст и развој на младите единки, спречува појава на пореметување во системот за движење. Обезбедува подобро варење и го подобрува изгледот на перјата. Антитоксинот спречува појава на болести кај младите и возрасните единки. Амино киселините го зголемуваат апетитот и овозможуваат подобра консумација на храната.

Производот помага при дробење на храната во системот за варење, а на тој начин природно се стимулира и олеснува варењето кај папагалите. Со пријатен вкус, содржи арома така што папагалите со задоволство го консумираат.