Bezo-STOP paste

952 ден

Дополнителна храна во облик на гел за мачки. Безо – Стоп пастата е наменета за отстранување на наталожените топчиња влакна и спречува создавање топки од влакна кај мачките.

  • Директно преземање од нашиот магацин

Преземете уште денес.

Бесплатно

  • Достава по курир

Пратката ќе ви биде доставена на внесената адреса.

2-3 работни дена

150 ден.

Детален опис на производот:

Пакување

Шприц 60 мл

Дозирање

За мачки со наталожени топки влакна 2 мл дневно

Превенција: 1 мл дневно.

Состав:

Соино масло*, декстроза, вода, глицерол, олигофруктозен сируп, говедски желатин, преработен животински протеин (пилешко), пропилен гликол, арома. Емулгатори и стабилизатори: Полиоксиетилен (20) – сорбитан моноолеат (е433).

*БЕЗ ГМО – Соиното масло се произведува од генетски немодифицирани организми.

Упатство за употреба:

Може да се дава директно во уста или да се меша со храна за миленици. Пријатен вкус кој го олеснува прифаќањето на пастата.

За да ја употребите точната количина на производот, користете го практично тркало на клипот на шприцот. Ротирајте го тркалото додека не се најде десно до бројот кој ја претставува саканата количина која треба да се примени.

Да се чува на ладно и суво место, далеку од изложеност на сончева светлина. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за животинска употреба.