wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета еко рехидратор 100 г
 
 
 
 
 
 

Вета еко рехидратор 100 г

 
 
 
120Ден
 

Средство за општа употреба кое ги надокнадува изгубените електролити и гликоза кај дијареа од различни етиологии и дехидрации, така што успешно и брзо го рехидрира организмот на животното.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest