wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета еко адсорбенс 100 г
 
 
 
 
 
 

Вета еко адсорбенс 100 г

 
 
 
120Ден
 

Се употребува кај сите домашни животни при состојба на дијареа апсорбирајќи ги разните отрови, токсини и бактерии, внесени со храната.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest