wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета гулаб грит 2,5 кг
 
 
 
 
 
 

Вета гулаб грит 2,5 кг

 
 
 
180Ден
 

Различни видови (мелени, силикатни, црвени) и големина (мелени и силикатни како кај заби од гулаби) на камења, како и со витамински и минерален додаток преставува најквалитетен камен за оптимално варење и создавање на константен и цврст измет. Содржи и анасон што ги привлекува.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest