wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета еко зел 1 кг
 
 
 
 
 
 

Вета еко зел 1 кг

 
 
 
110Ден
 

Во многу мали концентрации се меша во сточна храна и спречува формирање на мувла и расипување на храната. Исто така го решава проблемот со контаминација на храната и го надоместува губитокот на селен и јод.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest