wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета рибол 60 2 кг
 
 
 
 
 
 

Вета рибол 60 2 кг

 
 
 
280Ден
 

Неопходна замена за рибино брашно во секој рецепт. Постојано висок процент на протеини, добиени од изолатна соја и идеално избалансиран сооднос на аминокиселини еднакви како во рибиното брашно, помага во добивањето на најдобри можни резултати во сточарството.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest