wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета макс-микс 4%, 4кг
 
 
 
 
 
 

Вета макс-микс 4%, 4кг

 
 
 
340Ден
 

Подобра искористеност на витаминскиот и минералниот дел кој го зголемува приносот на млеко и млечни масти во единица. Исто така наменета за професионалци за максимални резултати.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest