wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета макс-микс 3%, 3кг
 
 
 
 
 
 

Вета макс-микс 3%, 3кг

 
 
 
240Ден
 

Подобар раст и брз прираст кај 3% премикс е рецептура со максимална доза на витамини, аминокиселини, минерали како кај интензивниот тов. За максимални резултати.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest