wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета специјал еко јагне 1 кг
 
 
 
 
 
 

Вета специјал еко јагне 1 кг

 
 
 
110Ден
 

Идеално избалансиран за брз и подобар раст на јагниња и подигање на квалитетот на месото. Се дава во поголеми дози поради недостаток на витамини и минерали.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest