wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вета еко јајце 1 кг
 
 
 
 
 
 

Вета еко јајце 1 кг

 
 
 
120Ден
 

Ја зголемува носивоста кај кокошките, ја подобрува цврстината на лушпата, дава црвена жолчка и ја спречува стресната состојба.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest