wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Day & Night
 
 
 
 
 
 

Day & Night

 
 
 
950Ден
 

Дополнителна храна за млади кучиња (<1 година). Таблетите содржат „сè-во-едно“ за активен ден и релаксирачка ноќ. Ја надополнува исхраната на вашето куче со висококвалитетни микроелементи и додатоци со модифицирано ослободување. Ја поддржува општата благосостојба на младите кучиња, им помага на кучињата кои биле изложени на стрес, како што е долг транспорт и промени во околината, да го зголемат апетитот и да го зајакнат имунитетот.

:
 
 

Пакување: 60 двојно обложени таблети
30 ДНЕВНИ (DAYTIME) таблети содржат: декстроза, глукозамин, моно-калциум фосфат, сушени алги Schizochitrium sp ., FOS, калциум хлорид, соли на масни киселини - конјугирана линолеинска киселина, магнезиум оксид, пченкарен скроб, сушен јагнешки дроб 2%, магнезиум стеарат. Нутритивни додатоци: витамини: витамин C 80,59 mg, нијацин 31,50 mg, Ca-D-Pantotenat 26,25mg, витамин A 15.750 IU, витамин D3 7.875 IU, витамин E 15,75 mg, витамин B1 1 mg, витамин B2 1 mg, витамин B6 1 mg, витамин B12 1 mg. Соединенија на елементи во трагови (во 30 таблети): цинк оксид 131 mg, манган сулфат монохидрат 134 mg, железо (II) сулфат монохидрат 124 mg, обложен гранулат калциум јодат 37,80 mg, обложен гранулат кобалт 30 mg, обложен гранулат натриум селенит 262 mcg. Аминокисилини: Л-лизин 78,79 mg, Л-метионин 67,70 mg, Аргинин 52,50 mg, Л-орнитин 49,55mg. Сензорни адетиви (во 30 таблети): (Lepidium meienii) екстракт од златна мака 113,00 mg, (Panax ginseng) екстракт од женшен 36,75 mg. Технолошки адитиви: Криноптилолит од седиментно потекло, МСС, хидроксипрополметилцелулоза.
30 НОЌНИ (NIGHTTIME) таблети содржат:
декстроза, глукозамин, моно-калциум фосфат, сушени алги Schizochitrium sp ., МOS, калциум хлорид, соли на масни киселини - конјугирана линолна киселина, магнезиум оксид, пченкарен скроб, сушен јагнешки дроб 2%, магнезиум стеарат. Нутритивни додатоци: витамини: витамин C (натриум аскорбат) 80,59 mg, нијацин 31,50 mg, Ca-D-Pantotenat 26,25 mg, витамин A 15.750 IU, витамин D3 7.875 IU, витамин E 15,75 mg, витамин B1 1 mg, витамин B2 1 mg; витамин B6 1 mg, витамин B12 1 mg. Соединенија на елементи во трагови (во 30 таблети): цинк оксид 131 mg, манган сулфат монохидрат 134 mg, железо (II) сулфат монохидрат 124 mg, обложен гранулат калциум јодат 37,80 mg, обложен гранулат кобалт 30 mg, обложен гранулат натриум селенит 262 mcg. Аминокисилини: Л-лизин 78,79 mg, Л-метионин 67,70 mg, Л-триптофан 66,55 mg Аргинин 52,50 mg, Л-орнитин 49,55mg. Сензорни адетиви (во 30 таблети): екстракт од црна мака (Lepidium meienii) 101,00 mg, екстракт од камилица (Matricaria recutita) 86,75 mg, екстракт од женшен (Panax ginseng) 36,75 mg. Технолошки адетиви: Криноптилолит од седиментно потекло, МСС, хидроксипрополметилцелулоза.
Упатство за консумирање: * 1 портокалова (дневна) таблета наутро и 1 сина (ноќна) таблета навечер. Најдобар ефект на двојно обложените таблети се добива која таблетата се става на коренот од јазикот на домашното милениче, со цел да ја проголта целата таблета. Ако тоа е невозможно, здробете ја таблетата и помешајте ја со храна.
Да се чува на суво и ладно место, подалеку од директна сончева светлина. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за животни.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest