wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Carbon active 60 capsules
 
 
 
 
 
 

Carbon active 60 capsules

 
 
 
410Ден
 

Кај кучиња и мачки при пореметен цревен баланс.
За одржување на нормална функција на дигестивниот тракт и детоксикација на организмот.

:
 
 

Пакување: 60 капсули

Состав:
Активен јаглен 250 мг
Активниот јаглен има способност на адсорпција на голем број на супстанции од органско и неорганско потекло, како и гасови благодарејки на големата специфична површина на неговите честички. Не се ресорбира од гастроинтестиналниот тракт и не подлежи на метаболичко разградување, туку заедно со супстанците кои ги адсорбирал се излачува од организмот преку изметот.

Останати состојки: Желатин

Дозирање:
Кучиња и мачки: 2-3 капсули до 20 кг TM, 3-4 пати на ден. Или по совет со ветеринар.

Упатство за употреба:
ВЕТАКАРБОН АКТИВ капсулата да се даде директно на коренот од јазикот на животното или да се отвори капсулата и содржината да се помеша во храна.

Да се чува на температура до 25°C. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за употреба кај животни.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ooohhh... you may have just missed this one. Fill out the form below and we'll get back to you as soon as it's back in stock!

 
*
 
*