wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Турски каранфил
 
 
 
 
 
 

Турски каранфил

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Божаствен цвет, пред сè поради опојниот мирис. Почнува да цвета многу рано, цвета кон крајот на пролетта и поголемиот дел од летото. Цвета постепено и никогаш не се отвараат сите цветови одеднаш. Цветовите се всушност збирка од мали цветови, а цветаат во разни бои од црвена, бела, розева, виолетова, па се до мешавина од тие бои.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ooohhh... you may have just missed this one. Fill out the form below and we'll get back to you as soon as it's back in stock!

 
*
 
*