wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Салвија
 
 
 
 
 
 

Салвија

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Популарно декоративно градинарско растение. Расте високо и многу се разгранува така што секое гранка оформува цвет. Цветот е со скарлетно црвена боја. Цвета од рана пролет па се до доцна есен.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest