wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Невен
 
 
 
 
 
 

Невен

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Невенот е едногодишно, украсно и лековито растение кое лесно се одгледува. Покрај тоа што е декоративен, цветот е многу лековит. Невенот е исклучително корисен во градинарството, кога се сади до зеленчук ги одбива штетните инсекти, билни вошки, а привлекува корисни инсекти како бубамари.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest