wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ноќна фрајла
 
 
 
 
 
 

Ноќна фрајла

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Од доцна пролет до рана есен, цвета многу интезивно, ги отвара своите розеви, виолетови и бели цветови секоја ноќ и го шири својот опоен, сладок мирис. Од таму го добила името фрајла.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest