wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Убава Ката Пампон
 
 
 
 
 
 

Убава Ката Пампон

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Едногодишно растение, со висина од 60cm. Во разни бои и форми на цветот. Се одгледува од расад или директна сеидба. Се користи како кроено цвеќе.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest