wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ладолеж
 
 
 
 
 
 

Ладолеж

 
30Ден
 
 
:
 
 

Цветовите се во разнобојни, брилијантни бои со меки и нежни листови. Сака сончеви места и блага полусенка. Прецветаните листови остранети ги за цветанењто да биде подолго.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest