wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Космеа микс
 
 
 
 
 
 

Космеа микс

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Цветовите се во разнобојни бои, со меки и нежни листови. Сака сончеви места и блага полусенка. Прецветаните листови остранети ги за цветанењто да биде подолго.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest