wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кларкиа
 
 
 
 
 
 

Кларкиа

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Бојата на цветот на кларкиата е црвен, розев и бел. Се сее во комбинација со други цвеќиња. Цвета од јули до септември.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest