wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кадифа ниска
 
 
 
 
 
 

Кадифа ниска

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Цветовите се со жолта-портокалова боја и посебен мирис. Има брз раст и постојана боја, отпорна е на разни болести. Се сади и во зеленчукови градини бидејќи ги одбива штетните инсекти во земјата.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest