wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Летна хризентема
 
 
 
 
 
 

Летна хризентема

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Едногодишно растение, цвета од јули до октомври. Цветовите се еднобојни или повеќебојни , со различни нијанси и форми. Се одгледува во саксии или градина. Сака сонце.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest