wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рукола Дива
 
 
 
 
 
 

Рукола Дива

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Не се произведува од расад, се сее со директна сеидба. Бара длабока и влажна почва. Дава подобар квалитет во сенка.
Младите, ароматични листови се користат за салата. Младите листови редовно се берат, за да има простор растението да расте.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest