wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рукола
 
 
 
 
 
 

Рукола

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Ароматично растение, посебен вкус, висока 40cm. Се употребува за разни салати и прилози. Најдобри се младите листови. Се сее повеќе пати од пролет па во текот на цела година.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest