wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Оригано
 
 
 
 
 
 

Оригано

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Ориганото, познато и како див риган, е зачинско растение кое потекнува од северот на Европа, иако сега се одгледува во многу делови од светот.
Повеќегодишна билка, се користи свеж или сушен. Сака многу сонце. Се користи како зачин во храна и за етерично масло.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest