wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Корјандер
 
 
 
 
 
 

Корјандер

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Се сее исклучително од семе. Се користи свеж, додека сушените листови се користат како зачин. Семето од корјандер се суши и меле. Карактеристично за корјандерот е што листовите и плодовите имаат различна арома.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest