wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лаванда
 
 
 
 
 
 

Лаванда

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Потребна е голема влажност и топлина за ртење и раст. Се користи како украсно растение, а цветовите се сушат. Животниот век на одгледувана лаванда е до 30 години.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest