wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Модар патлиџан Домашно средно долг
 
 
 
 
 
 

Модар патлиџан Домашно средно долг

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Плодот е издолжен во облик на круша, долг 16-18 см, со тежина од 0,4 до 1 кг, темно виолетова боја со изразен сјај. Рано созрева.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest