wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Домат Новосадски јабучар
 
 
 
 
 
 

Домат Новосадски јабучар

 
 
 
25Ден
 

Доматот е едногодишно растение, кај кое плодот во исхраната се користи кога е здрел.Се користи како салата, додаток во оброк, во кондитирска индустрија или пак сок.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest