wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Зелка Српски мелез
 
 
 
 
 
 

Зелка Српски мелез

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Содржи витамин Ц во количина од 700-1000 mg на 100 g свежа зелка. Брасицинот ја спречува појавата на чир на желудник. Зелката спаѓа во групата на најздравите зеленчуци.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest