wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Краставица Деликатес
 
 
 
 
 
 

Краставица Деликатес

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Краставицата е зеленчук кој се користи свежа како салата или при подготовка на разни видови оброци. Исто така, се користи како суровина во козметичката индустрија.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest