wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кељ Цитадел
 
 
 
 
 
 

Кељ Цитадел

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Добро поднесува ниски температури. Најчесто се користи како вариво. Изобилува со витамини, минерали и протеини.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest