wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Целер Лиснат утах
 
 
 
 
 
 

Целер Лиснат утах

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Целерот содржи специфично есенцијално масло со пријатен мирис и вкус кој го поттикнува апетитот. Има голема розета со големи темнозелени листови и долги тенки стебленца кои се користат во исхраната.
Одличен е за сокови и како додаток во разновидни оброци.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ooohhh... you may have just missed this one. Fill out the form below and we'll get back to you as soon as it's back in stock!

 
*
 
*