wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Марула Мајска кралица
 
 
 
 
 
 

Марула Мајска кралица

 
 
 
25Ден
 

Марулата е едногодишно растение, во исхраната се користи во свежа состојба. Позната како ѝ витаминска храна во пролет.

:
 
 
 
 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest