wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пашканат Долг бел мазен
 
 
 
 
 
 

Пашканат Долг бел мазен

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Кај пашканатот во исхраната се користи листот и коренот. Се користи како зачин и вариво во многу видови оброци, го зголемува апетитот и го подобрува варењето.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest