wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Морков Нантес
 
 
 
 
 
 

Морков Нантес

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Морковот е двегодишно растение со многу вкусен корен кој се користи во исхраната. Се користи за подготовка на разни видови јадења.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest