wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лубеница Кримсон Свит
 
 
 
 
 
 

Лубеница Кримсон Свит

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Лубеницата е едногодишно растение кој се одгледува поради вкусниот плод. Се користи свежа и во кондиторска индустрија.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest