wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Цвекло Детроит
 
 
 
 
 
 

Цвекло Детроит

 
 
 
25Ден
 
 
:
 
 

Цвеклото е растение кое се одгледува поради здебелените корени и листови, кои се користат во исхраната во свежа состојба како салата или вариво.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest