wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ден и ноќ
 
 
 
 
 
 

Ден и ноќ

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Двегодишно растение кое цвета во есен и во пролет. Убаво е како зимско балконсо цвеќе. Ги украсува цветните леи, рабовите и жардињерите.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest