wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Цинија Убав човек (висока)
 
 
 
 
 
 

Цинија Убав човек (висока)

 
 
 
30Ден
 
 
:
 
 

Висина 20-80 см. Различни бои и форми на цвеќиња. Поуспешна е од расад, а можна е и директна сеидба. Идеална е за кроење.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest