wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Тревна смеса Универзал 0,5kg
 
 
 
 
 
 

Тревна смеса Универзал 0,5kg

 
 
 
200Ден
 
 
:
 
 

Универзал смеса се карактеризира со брз раст и за кратко време формира густа зелена прекривка. Предвидена е за затревување на домашни градини и парковски површини. Составена е од квалитетни видови и сорти на трева. За сеидба се препорачува 30-35 g/m2 семе.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest