wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услови на користење

 
Услови за користење:
Условите за користење и продажба може да бидат променети и без претходна најава.
Сите потврдени нарачки ќе бидат доставени под условите што важат во моментот на потврдување на нарачката. Нарачки со нецелосни и / или неточни информации нема да бидат испорачани.
Содржина на www. е од информативна природа и не е замена за лекарски преглед или совет на фармацевт. За мерки на претпазливост, ризици и несакани дејства, обратете се кај вашиот доктор или фармацевт.
Според законот за лекови и медицински помагала (Службен весник на РМ, бр. 88 од 28.05.2015 година)
„Се забранува промет преку Интернет со лекови кои се издаваат на рецепт, каков било промет со фалсификувани лекови, како и промет со лекови за кои постои основано сомнение дека се фалсификувани. Директорот на Агенцијата го пропишува начинот на идентификација на фалсификуваните лекови, нивното отстранување од промет, информирањето на надлежните институции и медицински центри и нивното уништување.“
Испорака
Производите нарачани по електронски пат ќе бидат испорачани преку курирска служба на адресата која е наведена во нарачката.
Испорака се врши на ниво на целата територија на Република Северна Македонија.
Нарачките се доставуваат за 2-3 работни денови.
Испораката е бесплатна за сите нарачки над 2.000 денари. За нарачки под 2.000 денари, испораката изнесува 150 денари.
Плаќањето на производите се врши со:
  • - кредитна/дебитна картичка,
  • - во готово, на врата, при превземање на пакетот од курирската служба што ја врши доставата.

Враќање и рефундирање на средствата
Доколку производот го примите во неисправна или оштетена состојба, паричните средства ви се враќаат во целост, со приложување на фотографија на производот што е неисправен или оштетен. во рок од 1-3 работни дена од моментот на примање на нарачката. Производот треба да биде вратен во оригиналното пакување за рефундацијата да биде извршена.
Рефундацијата не се врши доколку производот се користи.

Доколку имате потреба од повеќе информации слободно контактирајте не на +38972317313 или на email aptekavera@t.mk