wishlist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Senophtan
 
 
 
 
 
 

Senophtan

 
 
 
980Ден
 

Дополнителна храна за постари кучиња, за зачувување на видот и когнитивните функции. Им помага на постарите миленичиња да живеаат квалитетен живот. Мешавина од антиоксиданси (витамин Е, витамин Ц, лутеин, бета каротен, заексантин, астаксантин), митохондријален кофактор (алфа пипоична киселина) и омега 3 масни киселини (особено DHA) за оптимално здравје на мозокот и зачувување на когнитивните функции.

:
 
 

Пакување: 60 капсули

Состав: сушени алги Schizochitrium sp., алфа липоинска киселина, сушен домат. Нутритивни додатоци: витамини (по kg): витамин E (150000 mg), витамин C (Л-аскорбинска киселина) (150000 mg), бета-каротен (10000 mg). Сензорни адетиви (по kg): лутеин (10000 mg), заексантин (2500 mg), астаксантин (2500 mg).

Помошни супстанци: декстроза, пченкарен скроб, клиноптилолит, сушен јагнешки дроб 2%, МСС, силициум диоксид.

Упатство за консумирање: 1 капсула дневно до 15 kg телесна маса дневно или по совет на ветеринар.

Senophtan капсулата ставете ја директно на коренот од јазикот на миленичето или отворете ја капсулата и содржината помешајте го со храна.

Да се чува на суво и ладно место, подалеку од директна сончева светлина. Да се чува подалеку од дофат на деца. Само за животни.

 
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On Pinterest